MASĂ DE CĂLCAT (FRV / AVS) cu cazan (FRA / AVS) cu vid și aburi Danube

Cere oferta pentru acest produs

Descriere


(FRV / AVS) ȘI CU CAZAN (FRA / AVS) CU VID, CU ABURI ȘI MASĂ DE CĂLCAT

Disponibil fie cu un cazan electric cu abur încorporat și unitate de vid, fie pentru a fi conectat la o sursă externă de abur și de vid. Acesta poate fi livrat în următoarele versiuni:
Fără cazan, cu placă de călcat standard (1200x400x250 mm)
Cu boiler încorporat de 7 litri, cu placă standard (1200x400x250 mm)


OPȚIUNI
Cu brațul manșonului.
Arzator cu arma.
Cărucior culisant cu balansier și cu iluminare.
Set de fier de călcat.

Brand

DANUBE Franta

De 72 de ani, Danube dezvoltă, proiectează și aduce soluții pentru optimizare pentru toate felurile de operațiuni de spălare. Experienta, incredere si fiabilitate sunt cuvintele cheie ce sunt sustinute si prin GARANTIA DE PANA LA 3 ANI OEFRITA DE PRODUCATOR. DANUBE produce echipamente industriale de spălat rufe din 1947. Fiind parte a grupului de afaceri internațional ONNERA GROUP, își comercializează produsele în întreaga lume, proiectează și creează soluții pentru optimizarea tuturor operațiunilor de spălare. Inovațiadesignul și eficiența sunt cheile succesului nostru!
  • SIGURANȚĂ - Soluțiile inovatoare și durabile asigură calitatea și eficiența produselor noastre. Ca organizație internațională, am dobândit o competență la nivel mondial în procesele de spălare.
  • FIABILITATE - Ne angajăm să fim un partener proactiv și atent la fiecare etapă a procesului de spălare. Consultați portofoliul de clienți.
  • SUPORT TEHNIC - Echipa noastră tehnică calificată oferă un suport profesionist pe linie sau pe site. În plus, suntem o organizație înregistrată în domeniul tehnic și de vânzări
  • SOLUȚII COMPLETE - Vă sfătuim cu privire la soluția cea mai potrivită pentru nevoile dvs. atunci când instalați o spălătorie în alegerea designului, specificațiilor, consultanței tehnice și optimizării instalării.

Comercializam intreaga gama de produse Danube, putand livra, in functie de cantitate, pret si valoare ofertata, oriunde in Romania. Cere-ne oferta de pret Danube in sectiunea Contact.

Contacteaza-ne!