Echipamente de calcat-finisat rufe

Oferim clienților noștri o gamă profesională de echipamente pentru spălarea rufelor inclusiv utilaje pentru calcat sau finisat rufe curate. Suntem importatori de echipamente pentru împăturire rufe, mașini dezinfecție rufe, mese de călcat profesionale, industriale, prese și cabine uscare rufe. Echipamentele oferite de INFINITRADE sunt inovatoare, durabile, asigură calitate și eficiență în producția și manipularea rufelor dintr-o spălătorie.

Prese de calcat pneumatice

Mesele de calcat DANUBE sunt operate cu ușurință datorită sistemelor lor pneumatice.

Acestea sunt dotate cu presare de putere mai mare, complet reglabile și o varietate de bani pentru aplicații specializate. Buzunarele mari de deschidere facilitează atât operația de presare, cât și utilizarea fierului de aburi. Funcționarea capului de presare este controlată de butoane. În acest caz, pentru a asigura siguranța operatorului, pe capul de presare este montat un cadru de siguranță pentru mâini. Presele sunt disponibile fie complet autonome, cu boiler electric și automat încorporat, unitate de aspirare și compresor, după cum este necesar, sau pentru funcționarea consumabilelor centrale.

Generatoare de aburi

Generatoare de aburi pentru fiare de călcat industriale și maese de călcat în vid – Generatoarele de abur vă vor permite să reduceți cutele la minimum. Știm că detaliile fac diferența și am dorit să oferim echipamente de finisare care să garanteze, în orice moment, cele mai bune rezultate. Acestea vă vor optimiza munca, și vor îmbunătăți nivelul de îngrijire al țesăturilor. Dacă aveți o afacere în sectorul catering, gestionați un hotel sau aveți o companie de servicii, aceste generatoare de abur de ultimă generație sunt potrivite pentru dumneavoastră.

INFINITRADE reprezintă fabricile Danube Franța și Stahl Germania pe teriotoriul României și Moldovei, importând și distribuind teritorial echipamente de calitate și piese de schimb pentru service de: mașini de spălat industriale, mașini de spălat profesionale, uscătoare de rufe profesionale și uscătoare de rufe industriale, calandre de călcat rufe, etc. Marea majoritate a echipamentelor de spălătorie comercializate de noi fac parte din brandul DANUBE Franța, brand foarte cunoscut la nivel mondial prin calitatea și fiabilitatea mașinilor de spălat industriale sau profesionale, brand de origine franceză. Suntem importatorul oficial Danube Romania pentru mașini de spălat industriale. Pentru mai multe detalii, puteti vizita si site-ul producatorului: www.danube-romania.ro

Prese de calcat profesionale

Daca discutati intre o presa de abur si un fier, iata cateva motive pentru care ati putea dori sa adaugati o presa de abur la arsenalul dumneavoastra de la domiciliu sau industrial. Spre deosebire de un fier, multe prese de abur nu necesita o masa de calcat. Pur si simplu puneti presa pe o masa sau pe alta suprafata plana. Apoi, puteti sa va asezati in timp ce apasati elementele voastre. Un fier va cere sa mutati manual aparatul peste haine pentru a netezi ridurile. Cu o presa de abur, puneti hainele pe suprafata de jos si inchideti partea superioara. Aparatul iti face restul de lucru pentru tine. Deoarece presele de abur au in mod obisnuit o suprafata destul de mare si necesita mai putina munca la indemana, puteti sa va presati hainele mai repede decat cu ajutorul unui fier.