Calandre rufe

 


Calandre industriale de perete

Ușor de utilizat, fiabile, robuste și ieftine

Noua gamă de calandre de perete este alegerea ideală pentru spălătoriile care nu au o producție mare, dar pentru care contează orice investiție.  Utilizarea facilă le face perfecte pentru călcatul rufelor din restaurante, hoteluri mici, pensiuni pentru tineret, etc.

Încălzite electric, există două versiuni, cu diametrul de 180 și 250
mm. Lenjeria trebuie mai întâi uscată în uscător până la o umiditate de 20-25%, pentru rezultate optime la călcare. Mecanismul lor simplu le face sigure și durabile, fiind cea mai ieftină opțiune pentru spălătoriile mici.

Aceste utilaje de perete sunt de mici dimensiuni și pot fi plasate
într-un spațiu redus, cu instalare redusă, deoarece nu au evacuare de
aer sau alte conexiuni, cu excepția alimentării electrice.

 

Calandre industriale cu uscare

CALANDRE INDUSTRIALE PROIECTATE PENTRU PERFOMANŢĂ RIDICATĂ 

Inovatoare și compacte, gama de calandre industriale Micra II au fost proiectate cu ajutorul unor tehnici care iau în calcul dezvoltarea durabilă. Concepute pentru a îmbunătăți eficiența clienților noștri și pentru a reduce costurile de exploatare, acestea sunt recunoscute printre calandrele cu uscător ca modele funcționale și economice, ușor de utilizat în condiții de siguranță.

Masina de calcat DNB ROMICRAII ø 200 mm, cu lățimea de lucru 1m40,este un model economic care permite o calitate excelentă a finisajului datorită benzilor de alimentare și călcare Nomex fiind mult mai eficienta decat un simplu calandru de perete.

 

Calandre compacte industriale cu uscare

DANUBE INTERNATIONAL furnizează o gamă completă de calandre compacte industriale cu uscare S 600-800-1000, cu durată lungă de utilizare a căldurii uscate. Calandrele din această gamă sunt simple de utilizat,dar în același timp dispun de dispozitive sofisticate. Economie de spațiu,muncă și energie. Calandrele noastre compacte cu uscare sunt construite pentru a răspunde nevoilor dintr-o gamă diversă de industrii precum instituții medicale, HORECA, spălătorii profesionale, etc.

Gama noastră de calandre compacte cuprinde calandre profesionale cu
diametrul rolei de 600, 800 sau 1000 mm, special concepute pentru a
oferi o putere mare ocupând un spațiu redus. Aceste modele sunt
flexibile și versatile, fiind construite pentru a răspunde tuturor
nevoilor structurilor ce necesită performanțe ridicate. Seria S compactă este disponibilă în 2 lățimi de lucru: 2m60 și 3m30
beneficiind de 3 tipuri de încălzire: electrică, gaz sau abur. Acestea
sunt special concepute pentru spălătoriile spitalelor și hotelurilor,
unde o cantitate mare de lenjerie ar trebui să fie tratată în cel mai
scurt timp posibil.