Mașini de spălat

Aceste maşini de spălat industriale fac parte din categoria de echipamente spalatorie haine sau rufe şi sunt concepute pentru o durată lungă de viaţă, eficientă şi calitate de curăţare deosebită. Aceste masini spalat profesionale sunt garantate de producători de renume în maşini de spălat industriale sau maşini de spălat profesionale.

Importăm şi comercializam echipamente profesionale de spălătorie (spalatorie haine-rufe, masini de spălat profesionale, maşini de uscat) pentru hoteluri, spitale, grădiniţe, penitenciare, centre de plasament, cămine studenteşti sau pensiuni. Maşini de spălat industriale cu barieră igienică, Masini de spalat profesionale, Masini de spalat industriale, uscatoare rufe profesionale, calandre de calcat profesionale Danube si Stahl in Romania.

MASINI DE SPALAT PROFESIONALE INDUSTRIALE DNB-ROWEM – BALANȚA PERFECTĂ ÎNTRE CALITATE ȘI PRET. G FORCE 300!

Proiectat pentru acei profesioniști care au nevoie de o mașină cu performanțe optime la un preț competitiv sau care au nevoie de o mașină cu montare rigida, cum ar fi spălătoriile de serviciu sau navele. Sistemele de spalare cu spin mediu (G factor = 200) se remarca prin nivelele ridicate de extractie a apei, un nivel foarte scazut de zgomot si o functionare fara vibratii. Masini de spalat profesionale – industriale.

Aceste modele permit un cost energetic minim cu ajutorul unei programări eficiente și al controlului dezechilibrului prin intermediul invertorului de frecvență. Construcția lor tubulară puternică și componentele de durată fac aceste mașini de cea mai înaltă fiabilitate. masini de spalat profesionale.

CARACTERISTICI MASINI DE SPALAT PROFESIONALE – INDUSTRIALE

Masini de spalat cu centrifugare medie, cu un factor G = 200 și viteze de rotație între 714 și 820 r.p.m. În funcție de model. Montarea pe un soclu din beton și o bază metalică (baza vine cu mașina). Toate mașinile echipate cu panou electronic EASY TOUCH au construcția din oțel inoxidabil.