Maşini de spălat cu fise sau card DANUBE SELFSERVICE

 

Masini de spalat profesionale – Masini de spalat industriale Danube

Noua noastră gamă de mașini de spălat cu încărcare frontală oferă o gamă largă de capacități și funcții care răspund nevoilor tuturor spălătorilor de tip SELFSERVICE și sunt proiectate pentru a face față celor mai exigente provocări.

Această nouă generație combină cea mai recentă tehnologie cu cea mai bună calitate în componente și materiale. Consumul redus de apă și energie le face remarcabile prin calitatea spălării și economisirea costurilor. Masini de spalat profesionale – masini de spalat industriale.

Atât masinile de spalat cu centrifugare inalta (modele cu constructie „soft-mount” ce nu necesita fixare in pardoseala), cât si cele cu centrifugare medie si joasa (cu constructie „hard-mount” cu fixare in pardoseala) lucrează cu același programator/MICROPROCESOR EASY TOUCH, cu ecran tactil ușor de utilizat cu optiune de meniu in limba Romana. Capacitățile sunt de la 11 la 36 kg în rotație înaltă, 11 până la 27 kg în rotație medie și până la 60 kg modele de rotație scăzută, toate acestea încălzire electrică sau cu apă caldă. Masini de spalat profesionale -masini de spalat industriale.

DANUBE – masini de spalat de înaltă, medie și joasă viteză sunt disponibile atât pentru a fi conectate la un sistem centralizat de plată cât și pentru a lucra cu monede / jetoane. Acestea sunt echipate cu noul control EASY TOUCH, cu un ecran tactil mare și un meniu personalizabil pentru o operare ușoară și rapidă pentru utilizatori.
ACEASTA GAMA DE ECHIPAMENT ESTE ADECVAT PENTRU TOATE TIPURILE DE AFACERI SI SECTOARE.

CAMPING, MARINA, COMPANII DE CURATENIE, ÎNGRIJIREA SANATATII, CLUBURI SPORTIVE, OFFSHORE MARINĂ.

 

SIMPLICITATE ȘI VERSATILITATE PENTRU UTILIZATOR

Ecran tactil 4.3 „.
Programator: 33 de limbi disponibile.
Posibilitatea de a stabili prețuri diferite pentru fiecare program.
Coiner va fi ales în funcție de țară și monedă.

 

Plățile centrale

Gata să lucreze cu orice salarizare centrală, care este externă mașinii.
Monedă

Cutie electronică de monede
Acest dispozitiv poate funcționa atât cu jetoane, cât și cu monede (toate tipurile de monede).

Plata anticipată
Pregătit să lucreze cu sistemele de plăți anticipate.