Mașini de spălat vase industriale

 

Multe hoteluri și restaurante folosesc mașini de spălat vase comerciale în loc să angajeze un angajat pentru a spăla vasele. Există o mulțime de motive pentru care alegerea unei mașini de spălat vase comerciale pentru restaurantul dvs. este o idee bună.

Desigur, unul dintre avantajele uriașe ale investiției într-o mașină de spălat vase profesională este viteza: de obicei, un ciclu de spălare este cuprins între unul și patru minute. Există și alte avantaje importante de care veți putea profita dacă alegeți să achiziționați o mașină de spălat vase comercială, care are un impact nu numai asupra afacerii dvs. în ansamblu, dar și asupra modului în care restaurantul dvs. este perceput de clienți.

 

DISPONIBILITATEA FARFURIILOR, PAHARELOR ȘI STICLĂRIEI ÎN PERIOADELE FOARTE AGLOMERATE

Investiția într-o mașină de spălat vase comercială vă permite să rămâneți productivi și eficienți în timpul orelor de vîrf. Acele perioade foarte solicitante în care există o cerere continuă de vase, pahare și tacâmuri curate; mașinile de spălat vase industriale se asigură că există o ofertă constantă disponibilă, astfel încât clienții dvs. să nu rămână așteptând în jurul mesei și a băuturilor.

 

CAPACITATEA DE ÎNCĂRCARE A MAȘINILOR DE SPĂLAT VASE PROFESIONALE OFERĂ EFICIENȚA

În ceea ce privește spălarea vaselor, mașinile de spălat vase comerciale pot spăla în orice moment o cantitate mare de vase, comparativ cu vasele spălate manual. Acest lucru oferă o oportunitate pentru personalul de a petrece timp concentrându-se pe alte aspecte ale muncii lor, mai degrabă decât să aibă grijă de spălarea vaselor de mână. Singura forță de muncă manuală necesară este la scoaterea vaselor din mașină după ce au fost spălate complet.

ECONOMISIȚI TIMP!

Unul dintre avantajele esențiale ale investițiilor în mașinile de spălat vase profesionale este faptul că acestea sunt capabile să spele cantități mari de vase într-un timp scurt. Acest lucru înseamnă că nu există nicio așteptare sau timpi morți pentru a beneficia de vase curate. Acestea pot spăla cantități mult mai mari de articole de bucătărie în fiecare ciclu.

MAȘINI DE SPĂLAT VASE INDUSTRIALE PENTRU SIGURANȚĂ ALIMENTARĂ

Un aspect important pentru proprietarii de afaceri din industria alimentară este respectarea reglementărilor privind siguranța alimentelor. Mașinile de spălat vase comerciale oferă posibilitatea de a vă asigura că vasele sunt spălate și igienizate în linie cu aceste reglementări. Așa încât mâncarea și băutura pe care o serviți vor fi sigure pentru clienți.

CUM ȘTIȚI DACĂ AVEȚI NEVOIE DE O MAȘINĂ SPĂLAT VASE PROFESIONALĂ?

Multe restaurante servesc zilnic un număr mare de clienți. Este important ca restaurantul dumneavoastră să fie în măsură să respecte această cerere. Marea majoritate a restaurantelor sunt echipate cu chiuvete cu compartiment pentru spălarea vaselor și paharelor. Dar, de obicei, aceasta este văzută ca o soluție de rezervă și nu ca metoda preferată pentru a asigura că vasele, tăvile și vasele sunt igienizate corespunzător. Cu siguranță, traficul pe care îl primesc restaurantele va depăși adesea capacitatea de a spăla vasele manual. Astfel apare posibilitatea să nu existe suficiente pahare și tacâmuri disponibile pentru oaspeții dumneavoastră.

MAȘINI DE SPĂLAT VASE INDUSTRIALE FABAR

Alegerea unei mașini de spălat vase, a unei mașini de spălat sticlă sau a unei mașini de spălat industriale Fabar înseamnă să se bazeze pe o companie solidă care proiectează și construiește echipamente profesionale de peste 50 de ani în slujba profesioniștilor de catering. Inițial cu brandul CIMSA, iar din 1995 cu marca FABAR, suntem specializați în producția de echipamente fiabile, complet fabricate în Italia.

 Producători de mașini de spălat vase de peste 40 de ani, inițial cu marca „CIMSA” și din 1995 cu marca „FABAR”, am câștigat de-a lungul anilor o cunoștință excelentă cu privire la toate necesitățile de spălare. Suntem prezenți pe toată piața europeană și în Orientul Mijlociu. Datorită organizației noastre interne, suntem capabili să răspundem la orice solicitare a clienților și a comercianților.

SATISFACȚIA CLIENTULUI ESTE IMPORTANTĂ!

Când vine vorba de standardele de igienă ale restaurantului dvs. opinia clienților este vitală. De fapt, lipsa veselei și a tacâmurilor curate poate avea un impact extrem de dăunător asupra afacerilor din domeniul HORECA. Iar clienții în prezent își bazează tot mai mult alegerea restaurantului pe probleme de igienă și curățenie.

 

Dacă au avut o experiență proastă la un restaurant din cauza curățeniei vaselor, a paharelor sau a tacâmurilor este mult mai puțin probabil să dorească să se întoarcă. Acesta este motivul pentru care investiția în mașini de spălat vase electrice aduce beneficii uriașe pe termen lung pentru restaurante. Mașinile industriale sunt mai fiabile în ceea ce privește asigurarea vaselor și paharelor decât cele casnice.