Calandru rufe GM-ROE 140.30

Cere oferta pentru acest produs

Descriere

Vezi catalog

În comparație cu calandrul mai mic E 140.25, E 140.30 oferă un diametru mai mare al rolei și o suprafață mai mare cu 28%.
Cu 32% mai multă putere de încălzire, cu 22% mai mare presiune de călcare și un sistem de extracție cu abur performant asigură un finisaj perfect de călcare și o productivitate rapidă.

Modelul E 140.30 este o alegere perfectă pentru sectorul horeca și mai precis pentru calitatea finală de călcare pe fibre naturale, cum ar fi bumbacul și lenjeria.

Specificaţii tehnice
Alte observații 400 / 3N
Dimensiune Cilindru 1400 x Ø300 mm
Surse de incalzire Electric
Productie/ora 40 kg (hr 25%)
Putere de incalzire 9,9 kW
Video

Brand

GMP

Calandre GMP GMP este liderul principal producător european de mașini de călcat obișnuite pentru OPL, segmente comerciale și mici / mijlocii pentru rufe industriale. Fondată în 1946, compania a început să se specializeze în fabricarea fierului de călcat la începutul anilor 80. GMP oferă cea mai largă selecție de călcătoare de piatră din Europa, oferind soluții de călcat dedicate pentru a răspunde cerințelor mondiale ale celor mai diverse segmente de afaceri, de la comerț la industrial. Concepute aplicând aceeași tehnologie a modelelor mai mari, caracteristicile sale distinctive sunt productivitatea excelentă asortată cu un consum minim de energie. Calandrele GMP sunt utile pentru activități precum hoteluri mici și restaurante care au nevoie de volume de calcare între 100 și 130 kg de lenjerie pe zi. De fapt, lățimea rolei permite prelucrarea lenjeriei de pat până la dimensiunea King împăturită o dată, precum și o mare varietate de fete de masă. Simplu de instalat și extrem de ușor de utilizat, calandrul GMP a fost proiectat pentru confortul maxim al utilizării.
  • Calandre GMP – Versiune încălzită electric - Puterea de încălzire necesară pentru funcționarea feste de doar 12 kW, deci cu 0,5 kW peste cea a fierului de călcat de 1,6 m. În ciuda unei necesități atât de reduse de energie, calandrul permite sărirea fazei de pre-uscare în cadă datorită suprafeței de contact mai mari, economisind energie în întregul proces și scurtând durata acesteia.
  • Calandre GMP – Versiunea încălzită cu gaz - Prezintă un consum de gaz extrem de redus: doar 1,05 kg de GPL / oră sau 1,44 m³ / h în cazul gazelor naturale.

Comercializam intreaga gama de produse GMP, putand livra, in functie de cantitate, pret si valoare ofertata, oriunde in Romania. Cere-ne oferta de pret GMP in sectiunea Contact.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Calandru rufe GM-ROE 140.30”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *