Masa de calcat cu vacuum si suflare SIDI Mondial FVC-902

Cere oferta pentru acest produs

Descriere

Vezi catalog

Mese de calcat cu vacuum si suflare SIDI Mondial FVC-902

Mese de călcat cu utilaje FVC. Solide și de încredere. Aceste mese de călcat sunt modelele „entry-level” din gama de mese de călcat cu suflare a aerului, cu o rație de calitate / preț excelentă. Opțiunile standard includ: fierul de călcat electric cu abur, unitatea de vid, centrala automată încorporată adecvată pentru a distribui aburul către un al doilea fier de călcat situat pe o a doua masă plasată lateral.

FVC-902 – masă de vid încălzită electric cu centrala electronică încorporată de 5 litri.

Brand

SIDI Mondial

SIDI MONDIAL este o companie italiană fondată la începutul anilor 60, care devine cunoscută la nivel internațional pentru producția de prese profesionale. Tehnologiile extrem de inovatoare au concurat să dezvolte o gamă largă de prese „autosuficiente” cu cazan încorporat, capabile să răspundă cerințelor marilor spălătorii industriale, dar și ale întreprinderilor mici, favorizând astfel introducerea capilară a companiei pe toate piețele mondiale. Managementul expert al sinergiilor, împreună cu o lucrare constantă de cercetare și dezvoltare pentru noile tehnologii aplicate finisajelor, au promovat constant brandul SIDI în general și au determinat compania să-și îmbogățească gama de produse.

Produse si piese de schimb Sidi Mondial

  • Mese de călcat SIDI Mondial Masini de finisat de cămăși și haine SIDI Mondial
  • Fiare de calcat si accesorii SIDI Mondial
  • Prese SIDI Mondial
  • Generatoare de abur SIDI Mondial
  • Echipamente dezinfectare SIDI Mondial
  • Masini de finisat gulere si mansete SIDI Mondial

Comercializam intreaga gama de produse SIDI Mondial, putand livra, in functie de cantitate, pret si valoare ofertata, oriunde in Romania. Cere-ne oferta de pret SIDI Mondial in sectiunea Contact.

Contacteaza-ne!