Masa de calcat cu aburi vacuum si suflare SIDI Mondial R 905/S

Cere oferta pentru acest produs

Descriere

Vezi catalog

Mese de calcat cu aburi vacuum si suflare SIDI Mondial R 905/S

Mesele de călcat SIDI MONDIAL R 905 / S sunt combinația perfectă de inovație și ușurință de utilizare pentru o călcare de calitate superioară la prețuri competitive.

Vacuum-ul și suflarea aerului sunt puternice și constante; debitul de aer este reglabil, iar dispozitivul opțional „Economizor de energie” permite economisirea a până la 30% din cantitatea de abur datorită metodei instant.

SIDI MONDIAL R 905 / S poate fi utilizat fie independent, cu centrala de 5 l (6 kW), 9lt (6 sau 8 sau 10 sau 12 kW), 20 lt (10 sau 12 kW) sau prin conectarea la o sursă centrală de abur.

Brand

SIDI Mondial

SIDI MONDIAL este o companie italiană fondată la începutul anilor 60, care devine cunoscută la nivel internațional pentru producția de prese profesionale. Tehnologiile extrem de inovatoare au concurat să dezvolte o gamă largă de prese „autosuficiente” cu cazan încorporat, capabile să răspundă cerințelor marilor spălătorii industriale, dar și ale întreprinderilor mici, favorizând astfel introducerea capilară a companiei pe toate piețele mondiale. Managementul expert al sinergiilor, împreună cu o lucrare constantă de cercetare și dezvoltare pentru noile tehnologii aplicate finisajelor, au promovat constant brandul SIDI în general și au determinat compania să-și îmbogățească gama de produse.

Produse si piese de schimb Sidi Mondial

  • Mese de călcat SIDI Mondial Masini de finisat de cămăși și haine SIDI Mondial
  • Fiare de calcat si accesorii SIDI Mondial
  • Prese SIDI Mondial
  • Generatoare de abur SIDI Mondial
  • Echipamente dezinfectare SIDI Mondial
  • Masini de finisat gulere si mansete SIDI Mondial

Comercializam intreaga gama de produse SIDI Mondial, putand livra, in functie de cantitate, pret si valoare ofertata, oriunde in Romania. Cere-ne oferta de pret SIDI Mondial in sectiunea Contact.

Contacteaza-ne!