Topper SIDI Mondial MPT 823-DL

Cere oferta pentru acest produs

Descriere

Vezi catalog

Toppere SIDI Mondial MPT 823-DL

Seria MPT 823 a fost proiectată pentru finisarea pantalonilor, chiar și în producții industriale. Structura specială și automatizarea diferitelor etape de finisare permit o producție pe oră foarte ridicată. Ciclurile sunt controlate de microprocesor. MPT 823 este soluția pentru orice fel de pantaloni: blugi, pantaloni casual și clasici.

MPT 823-DL – cu tensionare pneumatică a taliei, cu dispozitiv de întindere a taliei laterale; Este echipat cu plăci anatomice laterale speciale care se potrivesc și modelează perfect pe talia și piciorul pantalonului,. Forme anatomice interschimbabile sunt disponibile pentru diferite dimensiuni. Topperul MPT DL este disponibil cu cazan automat sau electric cu control electronic. Doar pentru acest model, dispozitivul manual de reglare a mărimii este echipat cu doi cilindri pneumatici mici.

Brand

SIDI Mondial

SIDI MONDIAL este o companie italiană fondată la începutul anilor 60, care devine cunoscută la nivel internațional pentru producția de prese profesionale. Tehnologiile extrem de inovatoare au concurat să dezvolte o gamă largă de prese „autosuficiente” cu cazan încorporat, capabile să răspundă cerințelor marilor spălătorii industriale, dar și ale întreprinderilor mici, favorizând astfel introducerea capilară a companiei pe toate piețele mondiale. Managementul expert al sinergiilor, împreună cu o lucrare constantă de cercetare și dezvoltare pentru noile tehnologii aplicate finisajelor, au promovat constant brandul SIDI în general și au determinat compania să-și îmbogățească gama de produse.

Produse si piese de schimb Sidi Mondial

  • Mese de călcat SIDI Mondial Masini de finisat de cămăși și haine SIDI Mondial
  • Fiare de calcat si accesorii SIDI Mondial
  • Prese SIDI Mondial
  • Generatoare de abur SIDI Mondial
  • Echipamente dezinfectare SIDI Mondial
  • Masini de finisat gulere si mansete SIDI Mondial

Comercializam intreaga gama de produse SIDI Mondial, putand livra, in functie de cantitate, pret si valoare ofertata, oriunde in Romania. Cere-ne oferta de pret SIDI Mondial in sectiunea Contact.

Contacteaza-ne!