Manechin pneumatic SIDI Mondial M-781

Cere oferta pentru acest produs

Descriere

Vezi catalog

Manechini pneumatici SIDI Mondial M-781 

Gama de finisare a manechinului M-781 a fost concepută pentru a răspunde cererii de finisare pentru toate hainele din depozitele de spălătorie și curățătorie, industria îmbrăcămintei, serviciile de călcat și în industria ospitalității.

M-781 – finisher de formă care trebuie conectat la alimentarea cu abur extern. Disponibil cu manechinul standard sau cu manechinul RM cu reglementări manuale

Caracteristicile sunt: ​​cicluri de finisare controlate de microprocesor cu 10 programe stocate, pornirea manuală a ciclului sau pornirea automată a ciclului folosind o pedală, un debit de aer cald reglabil, manechin rotativ sau fix, dacă este combinat cu grupul de tensionare a manșonului.

Brand

SIDI Mondial

SIDI MONDIAL este o companie italiană fondată la începutul anilor 60, care devine cunoscută la nivel internațional pentru producția de prese profesionale. Tehnologiile extrem de inovatoare au concurat să dezvolte o gamă largă de prese „autosuficiente” cu cazan încorporat, capabile să răspundă cerințelor marilor spălătorii industriale, dar și ale întreprinderilor mici, favorizând astfel introducerea capilară a companiei pe toate piețele mondiale. Managementul expert al sinergiilor, împreună cu o lucrare constantă de cercetare și dezvoltare pentru noile tehnologii aplicate finisajelor, au promovat constant brandul SIDI în general și au determinat compania să-și îmbogățească gama de produse.

Produse si piese de schimb Sidi Mondial

  • Mese de călcat SIDI Mondial Masini de finisat de cămăși și haine SIDI Mondial
  • Fiare de calcat si accesorii SIDI Mondial
  • Prese SIDI Mondial
  • Generatoare de abur SIDI Mondial
  • Echipamente dezinfectare SIDI Mondial
  • Masini de finisat gulere si mansete SIDI Mondial

Comercializam intreaga gama de produse SIDI Mondial, putand livra, in functie de cantitate, pret si valoare ofertata, oriunde in Romania. Cere-ne oferta de pret SIDI Mondial in sectiunea Contact.

Contacteaza-ne!