Topper SIDI Mondial MPT 823-DP2

Cere oferta pentru acest produs

Descriere

Vezi catalog

Toppere SIDI Mondial MPT 823-DP2

Seria MPT 823 a fost proiectată pentru finisarea pantalonilor, chiar și în producții industriale. Structura specială și automatizarea diferitelor etape de finisare permit o producție pe oră foarte ridicată. Ciclurile sunt controlate de microprocesor. MPT 823 este soluția pentru orice fel de pantaloni: blugi, pantaloni casual și clasici.

MPT 823-DP2 – cu întindere pneumatică a taliei, cu paletă față și cu formă anatomică încălzită. Modelul MPT DP2 este echipat cu plăcuțe sub presiune pentru fixarea taliei și a pliurilor, care pot fi excluse la nevoie. DP2 este echipat cu cărucior pneumatic de tensionare a picioarelor cu cleme de pivotare independente.

Brand

SIDI Mondial

SIDI MONDIAL este o companie italiană fondată la începutul anilor 60, care devine cunoscută la nivel internațional pentru producția de prese profesionale. Tehnologiile extrem de inovatoare au concurat să dezvolte o gamă largă de prese „autosuficiente” cu cazan încorporat, capabile să răspundă cerințelor marilor spălătorii industriale, dar și ale întreprinderilor mici, favorizând astfel introducerea capilară a companiei pe toate piețele mondiale. Managementul expert al sinergiilor, împreună cu o lucrare constantă de cercetare și dezvoltare pentru noile tehnologii aplicate finisajelor, au promovat constant brandul SIDI în general și au determinat compania să-și îmbogățească gama de produse.

Produse si piese de schimb Sidi Mondial

  • Mese de călcat SIDI Mondial Masini de finisat de cămăși și haine SIDI Mondial
  • Fiare de calcat si accesorii SIDI Mondial
  • Prese SIDI Mondial
  • Generatoare de abur SIDI Mondial
  • Echipamente dezinfectare SIDI Mondial
  • Masini de finisat gulere si mansete SIDI Mondial

Comercializam intreaga gama de produse SIDI Mondial, putand livra, in functie de cantitate, pret si valoare ofertata, oriunde in Romania. Cere-ne oferta de pret SIDI Mondial in sectiunea Contact.

Contacteaza-ne!