Manechin pneumatic SIDI Mondial LEO

Cere oferta pentru acest produs

Descriere

Vezi catalog

Manechini pneumatici SIDI Mondial LEO 

SIDI LEO este un manechin pneumatic potrivit pentru finisarea cămășilor pentru bărbați, tricouri polo, uniforme medicale. Datorită designului său solid, simplu și ușor de utilizat, acesta permite obținerea unor rezultate de  o calitate excepțională și o productivitate de aproximativ 35 de cămăși / oră.

Cu cel mai recent model SIDI LEO, Sidi își propune să ofere clienților săi cel mai bun raport calitate / preț, păstrând în același timp cele mai importante inovații tehnologice în finisarea cămășii.

Manechinul industrial SIDI LEO este disponibil atât în ​​versiuni cu abur sau electric. Datorită unui dispozitiv special, finisatorul de cămăși este capabil să termine o cămașă folosind o putere mai mică de 10 KW.

Brand

SIDI Mondial

SIDI MONDIAL este o companie italiană fondată la începutul anilor 60, care devine cunoscută la nivel internațional pentru producția de prese profesionale. Tehnologiile extrem de inovatoare au concurat să dezvolte o gamă largă de prese „autosuficiente” cu cazan încorporat, capabile să răspundă cerințelor marilor spălătorii industriale, dar și ale întreprinderilor mici, favorizând astfel introducerea capilară a companiei pe toate piețele mondiale. Managementul expert al sinergiilor, împreună cu o lucrare constantă de cercetare și dezvoltare pentru noile tehnologii aplicate finisajelor, au promovat constant brandul SIDI în general și au determinat compania să-și îmbogățească gama de produse.

Produse si piese de schimb Sidi Mondial

  • Mese de călcat SIDI Mondial Masini de finisat de cămăși și haine SIDI Mondial
  • Fiare de calcat si accesorii SIDI Mondial
  • Prese SIDI Mondial
  • Generatoare de abur SIDI Mondial
  • Echipamente dezinfectare SIDI Mondial
  • Masini de finisat gulere si mansete SIDI Mondial

Comercializam intreaga gama de produse SIDI Mondial, putand livra, in functie de cantitate, pret si valoare ofertata, oriunde in Romania. Cere-ne oferta de pret SIDI Mondial in sectiunea Contact.

Contacteaza-ne!