Manechin pneumatic SIDI Mondial Magic Pro

Cere oferta pentru acest produs

Descriere


Manechini pneumatici SIDI Mondial Magic Pro

MAGIC PRO oferă o gamă largă de aplicații, acesta putând fi folosit pentru finisarea de tricouri pentru bărbați, bluze pentru femei, tricouri polo, uniforme medicale și uniforme pentru bucătărie.

Manechinul pneumatic SIDI Magic Pro s-a bazat pe mulți ani de experiență în fabricație și interacțiunea cu clienții pentru a atinge în prezent obiectivul final de reducere a consumului de energie și a dimensiunilor mașinii. Astfel vă putem oferi un manechin pneumatic de ultimă generație la prețuri accesibile pentru fiecare rufe și cămăși.

Brand

SIDI Mondial

SIDI MONDIAL este o companie italiană fondată la începutul anilor 60, care devine cunoscută la nivel internațional pentru producția de prese profesionale. Tehnologiile extrem de inovatoare au concurat să dezvolte o gamă largă de prese „autosuficiente” cu cazan încorporat, capabile să răspundă cerințelor marilor spălătorii industriale, dar și ale întreprinderilor mici, favorizând astfel introducerea capilară a companiei pe toate piețele mondiale. Managementul expert al sinergiilor, împreună cu o lucrare constantă de cercetare și dezvoltare pentru noile tehnologii aplicate finisajelor, au promovat constant brandul SIDI în general și au determinat compania să-și îmbogățească gama de produse.

Produse si piese de schimb Sidi Mondial

  • Mese de călcat SIDI Mondial Masini de finisat de cămăși și haine SIDI Mondial
  • Fiare de calcat si accesorii SIDI Mondial
  • Prese SIDI Mondial
  • Generatoare de abur SIDI Mondial
  • Echipamente dezinfectare SIDI Mondial
  • Masini de finisat gulere si mansete SIDI Mondial

Comercializam intreaga gama de produse SIDI Mondial, putand livra, in functie de cantitate, pret si valoare ofertata, oriunde in Romania. Cere-ne oferta de pret SIDI Mondial in sectiunea Contact.

Contacteaza-ne!