Manechin pneumatic cu tensionare activă SIDI Mondial M 501

Cere oferta pentru acest produs

Descriere

Vezi catalog

Manechini pneumatici SIDI Mondial M 501 

Manechinii cu tensionare activă M 501 / M 502 au fost proiectați pentru a răspunde nevoilor sistemului de curățare WET, care necesită întindere verticală pentru finisarea perfectă a cusăturilor și revitalizarea țesăturii.

Această formă este potrivită pentru jachete, îmbrăcăminte exterioară, îmbrăcăminte din piele, rochii și articole similare de orice dimensiune și texturi.

Brand

SIDI Mondial

SIDI MONDIAL este o companie italiană fondată la începutul anilor 60, care devine cunoscută la nivel internațional pentru producția de prese profesionale. Tehnologiile extrem de inovatoare au concurat să dezvolte o gamă largă de prese „autosuficiente” cu cazan încorporat, capabile să răspundă cerințelor marilor spălătorii industriale, dar și ale întreprinderilor mici, favorizând astfel introducerea capilară a companiei pe toate piețele mondiale. Managementul expert al sinergiilor, împreună cu o lucrare constantă de cercetare și dezvoltare pentru noile tehnologii aplicate finisajelor, au promovat constant brandul SIDI în general și au determinat compania să-și îmbogățească gama de produse.

Produse si piese de schimb Sidi Mondial

  • Mese de călcat SIDI Mondial Masini de finisat de cămăși și haine SIDI Mondial
  • Fiare de calcat si accesorii SIDI Mondial
  • Prese SIDI Mondial
  • Generatoare de abur SIDI Mondial
  • Echipamente dezinfectare SIDI Mondial
  • Masini de finisat gulere si mansete SIDI Mondial

Comercializam intreaga gama de produse SIDI Mondial, putand livra, in functie de cantitate, pret si valoare ofertata, oriunde in Romania. Cere-ne oferta de pret SIDI Mondial in sectiunea Contact.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Manechin pneumatic cu tensionare activă SIDI Mondial M 501”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *