Manechin pneumatic SIDI Mondial M-951

Cere oferta pentru acest produs

Descriere

Vezi catalog

Manechini pneumatici SIDI Mondial M-951

Finisher cămăși universal cu întindere manuală.

Potrivit pentru curățătoriile care doresc să promoveze serviciul de finisare cămăși printre clienții săi. Ideal conceput pentru a prelucra cantități mici de articole, acesta poate fi folosit și pentru finisarea îmbrăcămintei exterioare (jachete, paltoane etc).

Producția de haine exterioare a manechinului pneumatic SIDI M-951 poate ajunge la 80 buc pe oră.

Brand

SIDI Mondial

SIDI MONDIAL este o companie italiană fondată la începutul anilor 60, care devine cunoscută la nivel internațional pentru producția de prese profesionale. Tehnologiile extrem de inovatoare au concurat să dezvolte o gamă largă de prese „autosuficiente” cu cazan încorporat, capabile să răspundă cerințelor marilor spălătorii industriale, dar și ale întreprinderilor mici, favorizând astfel introducerea capilară a companiei pe toate piețele mondiale. Managementul expert al sinergiilor, împreună cu o lucrare constantă de cercetare și dezvoltare pentru noile tehnologii aplicate finisajelor, au promovat constant brandul SIDI în general și au determinat compania să-și îmbogățească gama de produse.

Produse si piese de schimb Sidi Mondial

  • Mese de călcat SIDI Mondial Masini de finisat de cămăși și haine SIDI Mondial
  • Fiare de calcat si accesorii SIDI Mondial
  • Prese SIDI Mondial
  • Generatoare de abur SIDI Mondial
  • Echipamente dezinfectare SIDI Mondial
  • Masini de finisat gulere si mansete SIDI Mondial

Comercializam intreaga gama de produse SIDI Mondial, putand livra, in functie de cantitate, pret si valoare ofertata, oriunde in Romania. Cere-ne oferta de pret SIDI Mondial in sectiunea Contact.

Contacteaza-ne!