Generator aburi electric SIDI Mondial BR INOX 120

Cere oferta pentru acest produs

Descriere

Vezi catalog

Generatoare aburi SIDI Mondial BR INOX 120

Generatoare electrice de abur cu control al nivelului apei. Generatoarele electrice de abur din seria BR-INOX, cu corpul cazanului realizat integral din Oțel INOX AISI 304, sunt produse în conformitate cu reglementările PED. Generatorul de abur poate fi alimentat direct de rețeaua de alimentare cu apă sau de un rezervor special din oțel.

BR INOX 120 – compus din două cazane suprapuse BR-INOX 60 care pot fi utilizate în același timp.

Brand

SIDI Mondial

SIDI MONDIAL este o companie italiană fondată la începutul anilor 60, care devine cunoscută la nivel internațional pentru producția de prese profesionale. Tehnologiile extrem de inovatoare au concurat să dezvolte o gamă largă de prese „autosuficiente” cu cazan încorporat, capabile să răspundă cerințelor marilor spălătorii industriale, dar și ale întreprinderilor mici, favorizând astfel introducerea capilară a companiei pe toate piețele mondiale. Managementul expert al sinergiilor, împreună cu o lucrare constantă de cercetare și dezvoltare pentru noile tehnologii aplicate finisajelor, au promovat constant brandul SIDI în general și au determinat compania să-și îmbogățească gama de produse.

Produse si piese de schimb Sidi Mondial

  • Mese de călcat SIDI Mondial Masini de finisat de cămăși și haine SIDI Mondial
  • Fiare de calcat si accesorii SIDI Mondial
  • Prese SIDI Mondial
  • Generatoare de abur SIDI Mondial
  • Echipamente dezinfectare SIDI Mondial
  • Masini de finisat gulere si mansete SIDI Mondial

Comercializam intreaga gama de produse SIDI Mondial, putand livra, in functie de cantitate, pret si valoare ofertata, oriunde in Romania. Cere-ne oferta de pret SIDI Mondial in sectiunea Contact.

Contacteaza-ne!