Generator aburi electric SIDI Mondial BR 8

Cere oferta pentru acest produs

Descriere

Vezi catalog

Generatoare aburi SIDI Mondial BR 8

SERIILE BR 8-16 sunt generatoare de abur cu control electronic: designul special permite o instalare rapidă și ușoară, cu beneficiul suplimentar al tuturor componentelor ușor accesibile, întreținerea de rutină fiind de asemenea simplă și rapidă. Aceste boilere cu aburi sunt construite din materiale de înaltă calitate și sunt conforme cu standardele europene CE.

BR 90 – producție de abur 9 kg / oră, cazan de 5 l, supapă cu solenoid cu abur și pompă de apă inclusă.

Brand

SIDI Mondial

SIDI MONDIAL este o companie italiană fondată la începutul anilor 60, care devine cunoscută la nivel internațional pentru producția de prese profesionale. Tehnologiile extrem de inovatoare au concurat să dezvolte o gamă largă de prese „autosuficiente” cu cazan încorporat, capabile să răspundă cerințelor marilor spălătorii industriale, dar și ale întreprinderilor mici, favorizând astfel introducerea capilară a companiei pe toate piețele mondiale. Managementul expert al sinergiilor, împreună cu o lucrare constantă de cercetare și dezvoltare pentru noile tehnologii aplicate finisajelor, au promovat constant brandul SIDI în general și au determinat compania să-și îmbogățească gama de produse.

Produse si piese de schimb Sidi Mondial

  • Mese de călcat SIDI Mondial Masini de finisat de cămăși și haine SIDI Mondial
  • Fiare de calcat si accesorii SIDI Mondial
  • Prese SIDI Mondial
  • Generatoare de abur SIDI Mondial
  • Echipamente dezinfectare SIDI Mondial
  • Masini de finisat gulere si mansete SIDI Mondial

Comercializam intreaga gama de produse SIDI Mondial, putand livra, in functie de cantitate, pret si valoare ofertata, oriunde in Romania. Cere-ne oferta de pret SIDI Mondial in sectiunea Contact.

Contacteaza-ne!