Generator aburi SIDI Mondial BR-2

Cere oferta pentru acest produs

Descriere

Vezi catalog

Generatoare aburi SIDI Mondial BR BR-2 

Linia BR a generatoarelor electronice cu abur SIDI oferă o gamă largă de puteri pentru a găzdui unul sau mai multe fiare de călcat.

O sondă electronică a nivelului apei asigură un nivel adecvat al acesteia și o durată de viață lungă pentru elementele de încălzire. Proiectarea orizontală a cazanului permite o întreținere ușoară și rapidă.

BR-2 – 5 lt. boiler – 3,3 Kw – 2 fiare

Brand

SIDI Mondial

SIDI MONDIAL este o companie italiană fondată la începutul anilor 60, care devine cunoscută la nivel internațional pentru producția de prese profesionale. Tehnologiile extrem de inovatoare au concurat să dezvolte o gamă largă de prese „autosuficiente” cu cazan încorporat, capabile să răspundă cerințelor marilor spălătorii industriale, dar și ale întreprinderilor mici, favorizând astfel introducerea capilară a companiei pe toate piețele mondiale. Managementul expert al sinergiilor, împreună cu o lucrare constantă de cercetare și dezvoltare pentru noile tehnologii aplicate finisajelor, au promovat constant brandul SIDI în general și au determinat compania să-și îmbogățească gama de produse.

Produse si piese de schimb Sidi Mondial

  • Mese de călcat SIDI Mondial Masini de finisat de cămăși și haine SIDI Mondial
  • Fiare de calcat si accesorii SIDI Mondial
  • Prese SIDI Mondial
  • Generatoare de abur SIDI Mondial
  • Echipamente dezinfectare SIDI Mondial
  • Masini de finisat gulere si mansete SIDI Mondial

Comercializam intreaga gama de produse SIDI Mondial, putand livra, in functie de cantitate, pret si valoare ofertata, oriunde in Romania. Cere-ne oferta de pret SIDI Mondial in sectiunea Contact.

Contacteaza-ne!