Generator aburi SIDI Mondial ARIES 2.3

Cere oferta pentru acest produs

Descriere

Vezi catalog

Generatoare aburi SIDI Mondial ARIES 2.3

SIDI oferă seria de generatoare automate de abur ARIES, cu alimentare manuală de apă și echipată cu un fier de călcat profesional – pentru finisare și igienizare verticală a hainelor și țesăturilor.

SIDI ARIES este un echipament de încredere pentru finisarea oricărui tip de îmbrăcăminte și igienizarea articolelor care trebuie reîmprospătate după utilizare. Este un instrument esențial pentru magazinele de îmbrăcăminte care, cu un cost redus, pot igieniza hainele după ce au fost purtate în vestiare sau în cabinele de probă. Așezarea periei pe verticală permite ca îmbrăcămintea suspendată să fie inundată cu aburi, astfel încât să fie igienizată și finisată în același timp. Această operație se poate face și prin așezarea îmbrăcămintei pe un plan orizontal.

ARIES 2.3 – cu cazan de 2,3 l și controlat de un termostat și un comutator de presiune, garantează o autonomie de 3-4 ore.

Brand

SIDI Mondial

SIDI MONDIAL este o companie italiană fondată la începutul anilor 60, care devine cunoscută la nivel internațional pentru producția de prese profesionale. Tehnologiile extrem de inovatoare au concurat să dezvolte o gamă largă de prese „autosuficiente” cu cazan încorporat, capabile să răspundă cerințelor marilor spălătorii industriale, dar și ale întreprinderilor mici, favorizând astfel introducerea capilară a companiei pe toate piețele mondiale. Managementul expert al sinergiilor, împreună cu o lucrare constantă de cercetare și dezvoltare pentru noile tehnologii aplicate finisajelor, au promovat constant brandul SIDI în general și au determinat compania să-și îmbogățească gama de produse.

Produse si piese de schimb Sidi Mondial

  • Mese de călcat SIDI Mondial Masini de finisat de cămăși și haine SIDI Mondial
  • Fiare de calcat si accesorii SIDI Mondial
  • Prese SIDI Mondial
  • Generatoare de abur SIDI Mondial
  • Echipamente dezinfectare SIDI Mondial
  • Masini de finisat gulere si mansete SIDI Mondial

Comercializam intreaga gama de produse SIDI Mondial, putand livra, in functie de cantitate, pret si valoare ofertata, oriunde in Romania. Cere-ne oferta de pret SIDI Mondial in sectiunea Contact.

Contacteaza-ne!