Calandru rufe GM-ROGMP 1400 ES

Cere oferta pentru acest produs

Descriere

Vezi catalog

Modelul GMP 1400ES este potrivit pentru prelucrarea lenjeriei de până la 2,8 metri lățime, acoperind astfel o serie de activități diferite, de la pensiuni până la hoteluri mici, spălătorii cu autoservire și magazine de curățare uscată.

Adăugarea opțiunii de viteză variabilă este recomandată pentru a obține cele mai bune rezultate de călcare la prelucrarea țesăturilor groase care au nevoie de un timp de contact mai lung cu suprafața încălzită pentru o finisare perfectă.

Specificaţii tehnice
Alte observații Tensiune de alimentare standard 400 / 3N / 50Hz
Dimensiune Cilindru 1400 x Ø250 mm
Surse de incalzire Electric
Productie/ora 35 kg (hr 20-25%)
Putere de incalzire 7,5 kW
Video

Brand

GMP

Calandre GMP GMP este liderul principal producător european de mașini de călcat obișnuite pentru OPL, segmente comerciale și mici / mijlocii pentru rufe industriale. Fondată în 1946, compania a început să se specializeze în fabricarea fierului de călcat la începutul anilor 80. GMP oferă cea mai largă selecție de călcătoare de piatră din Europa, oferind soluții de călcat dedicate pentru a răspunde cerințelor mondiale ale celor mai diverse segmente de afaceri, de la comerț la industrial. Concepute aplicând aceeași tehnologie a modelelor mai mari, caracteristicile sale distinctive sunt productivitatea excelentă asortată cu un consum minim de energie. Calandrele GMP sunt utile pentru activități precum hoteluri mici și restaurante care au nevoie de volume de calcare între 100 și 130 kg de lenjerie pe zi. De fapt, lățimea rolei permite prelucrarea lenjeriei de pat până la dimensiunea King împăturită o dată, precum și o mare varietate de fete de masă. Simplu de instalat și extrem de ușor de utilizat, calandrul GMP a fost proiectat pentru confortul maxim al utilizării.
  • Calandre GMP – Versiune încălzită electric - Puterea de încălzire necesară pentru funcționarea feste de doar 12 kW, deci cu 0,5 kW peste cea a fierului de călcat de 1,6 m. În ciuda unei necesități atât de reduse de energie, calandrul permite sărirea fazei de pre-uscare în cadă datorită suprafeței de contact mai mari, economisind energie în întregul proces și scurtând durata acesteia.
  • Calandre GMP – Versiunea încălzită cu gaz - Prezintă un consum de gaz extrem de redus: doar 1,05 kg de GPL / oră sau 1,44 m³ / h în cazul gazelor naturale.

Comercializam intreaga gama de produse GMP, putand livra, in functie de cantitate, pret si valoare ofertata, oriunde in Romania. Cere-ne oferta de pret GMP in sectiunea Contact.

Contacteaza-ne!