Calandru rufe GM-ROG 15.35

Cere oferta pentru acest produs

Descriere

Vezi catalog

G.35 s-a dovedit că oferă rezultate excelente de călcat pe fetele de masă în formă rotundă, în special pe țesăturile din policoton luminoase sau pe lenjeria de bumbac sau lenjeria de înaltă calitate. De fapt, călcarea cu tehnologia centurilor reprezintă un mare avantaj atunci când prelucrați pânzele de masă rotunde sau ovale, deoarece evită denaturarea fibrelor.

Un control eficient al temperaturii, cu senzori reactivi și o gestionare excelentă a puterii instalate oferă performanțe peste medie și, în același timp, evită risipa de energie.

Specificaţii tehnice
Alte observații Consumul de abur 19 kg / h
Dimensiune Cilindru 1480 x Ø325 mm
Surse de incalzire electric, abur
Productie/ora 43 kg (50% rh)
Putere de incalzire 20,7 kW
Video

Brand

GMP

Calandre GMP GMP este liderul principal producător european de mașini de călcat obișnuite pentru OPL, segmente comerciale și mici / mijlocii pentru rufe industriale. Fondată în 1946, compania a început să se specializeze în fabricarea fierului de călcat la începutul anilor 80. GMP oferă cea mai largă selecție de călcătoare de piatră din Europa, oferind soluții de călcat dedicate pentru a răspunde cerințelor mondiale ale celor mai diverse segmente de afaceri, de la comerț la industrial. Concepute aplicând aceeași tehnologie a modelelor mai mari, caracteristicile sale distinctive sunt productivitatea excelentă asortată cu un consum minim de energie. Calandrele GMP sunt utile pentru activități precum hoteluri mici și restaurante care au nevoie de volume de calcare între 100 și 130 kg de lenjerie pe zi. De fapt, lățimea rolei permite prelucrarea lenjeriei de pat până la dimensiunea King împăturită o dată, precum și o mare varietate de fete de masă. Simplu de instalat și extrem de ușor de utilizat, calandrul GMP a fost proiectat pentru confortul maxim al utilizării.
  • Calandre GMP – Versiune încălzită electric - Puterea de încălzire necesară pentru funcționarea feste de doar 12 kW, deci cu 0,5 kW peste cea a fierului de călcat de 1,6 m. În ciuda unei necesități atât de reduse de energie, calandrul permite sărirea fazei de pre-uscare în cadă datorită suprafeței de contact mai mari, economisind energie în întregul proces și scurtând durata acesteia.
  • Calandre GMP – Versiunea încălzită cu gaz - Prezintă un consum de gaz extrem de redus: doar 1,05 kg de GPL / oră sau 1,44 m³ / h în cazul gazelor naturale.

Comercializam intreaga gama de produse GMP, putand livra, in functie de cantitate, pret si valoare ofertata, oriunde in Romania. Cere-ne oferta de pret GMP in sectiunea Contact.

Contacteaza-ne!