STH-RODIVIMAT maşina de spălat STAHL cu bariera igienică

Cere oferta pentru acest produs

Descriere


Mașina de spălat cu bariera igienica STH-RODIVIMAT oferă o metodă fiabilă și eficientă de spalare a rufelor. Aceste modele au dimensiunea si design-ul potrivit pentru nevoile tale si constrangerile spatiului de amplasare al masinilor industriale de spalat rufe.

Două modele diferite de mașină de spalat rufe cu bariera igienică STH-RODIVIMAT

Modelul RODIVIMAT D cu separator este modelul incarcat din fata si descarcat de pe partea opusa. Iti oferim acest model in dimensiuni care pot spala 14, 18, 22, 29, 35, 40, 45, 60, 80, 120, 160 si 200 kg. In functie de marimea masinii, design-ul acesteia este gandit pentru a usura incarcarea si descarcarea rufelor si pentru a spori nivelul de satisfactie al personalului tau. Daca doresti, putem furniza aceasta masina de spalat igienica ca masina comerciala incarcata si descarcata dintr-o parte.

Masina de spalat cu bariera igienica RODIVIMAT S este celalalt model comercializat de STAHL. Aceasta are incarcare laterala si descarcarea rufelor spalate se face printr-o usa cu deschidere foarte mare. Modelul DIVIMAT S este disponibil cu capacitati de spalare de 14, 19, 22 si 35 kg.

Maşina de spălat cu barieră igienica STH-RODIVIMAT, caracteristici care asigură spălare igienică, curată şi economică

 

Specificaţii tehnice
Modele
  • RODIVIMAT D cu separator – capacităţi de spălare 14, 18, 22, 29, 35, 40, 45, 60, 80, 120, 160 si 200 kg
  • RODIVIMAT S – capacităţi de spălare de 14, 19, 22 şi 35 kg

Brand

STAHL Germania

Tehnologie comercială de spălat rufe de la mașini de spălat și uscătoare la mașinile de călcat rotative și pliabile: - STAHL produce de peste 100 de ani echipamente cu un know-how excelent și o rata de producțivitate ridicată. STAHL știe ce își doresc clienții săi: mașinile noastre oferă o flexibilitate extraordinară pentru a satisface nevoile unei game largi de industrii, calitate fiabilă prin tehnologie superioară, procesare robustă și performanță rentabilă. Dar STAHL nu este doar un producător: acționăm și ca partener de încredere și consultant competent. Te gândești să cumperi mașini noi de spălat rufe? Contactează-ne! Împreună vom elabora un concept și vă puteți aștepta la o ofertă care este exact adaptată nevoilor dvs!

Produse Stahl

  • Masini de spalat industriale Stahl
  • Uscatoare industriale Stahl
  • Cabine de uscare Stahl
  • Calandre profesionale Stahl
  • Masini de impachetat rufe Stahl
  • Echipamente igienizare si dezinfectie Stahl

Comercializam intreaga gama de produse Stahl, putand livra, in functie de cantitate, pret si valoare ofertata, oriunde in Romania. Cere-ne oferta de pret Stahl in sectiunea Contact.

 

Contacteaza-ne!