STH-RO STAHL uscător de rufe profesional prin centrifugare, capacitate 10-30 kg

Cere oferta pentru acest produs

Descriere


Masini centrifugat rufe STAHL – cu caracteristici de performante, ofera o utilizare economica, fiabila, simpla si inovatoare

Gama de masini centrifugat rufe STAHL este construita la uzina noastra din Sindelfingen. Sistemele de centrifugat rufe din oferta noastra vin cu capacitati de 10, 15, 20 si 30 kg.

Fiecare centrifuga de rufe comercializata de STAHL este special conceputa pentru o utilizare comerciala pe termen lung, la tensiuni ridicate. De aceea, uscatoarele de rufe prin centrifugare de la STAHL ating o viteza mare de rotatie intr-un timp scurt, fapt ce produce o indepartare rapida si completa a apei din tesatura rufelor.

Centrifuga rufe STAHL – asigura protectia tesaturilor

In acelasi timp, gama de masini centrifugat rufe STAHL ofera o protectie sporita lenjeriilor, deoarece tamburul de rufe fabricat din otel inoxidabil este prevazut cu perforatii care reduc uzura tesaturilor.

Centrifuga de rufe este actionata de un motor special construit pentru pentru a oferi o economisire a energiei. Motorul, care este izolat dublu impotriva umiditatii, este conectat direct la cosul de filare si este protejat impotriva supraincarcarii, fiind echipat cu un intrerupator termic.

STAHL comercializeaza masini centrifugat rufe cu o stabilitate mare si usor de utilizat

Baza este realizata din fonta. Dimensiunile mari ale bazei confera stabilitate pentru masinile de centrifugat rufe si asigura siguranta in timpul utilizarii. Cilindrii exteriori cu smalt sunt realizati din tabla de oțel puternic pe un substrat galvanizat la cald, iar fitingurile si capacul sunt realizate din otel inoxidabil.

Frana actioneaza ca un generator electric, adica toate partile mecanice, cum ar fi ansamblul de legare, garniturile de frana, etc. sunt eliminate, reducand astfel cerintele de intretinere.

Unitatea de comandă a masinii de uscare prin centrifugare STAHL are la baza o metoda electromecanica de operare ai este montata separat, decuplata de centrifuga de rufe, intr-o carcasa electrica etansa, care impiedica patrunderea apei.

Unitatea de comanda este simplu de operat, pentru a garanta usurinta in utilizare.

Masini centrifugat rufe STAHL – ideale pentru o intreaga varietate de utilizari comerciale si industriale

Gama de masini de uscat rufe prin centrifugare de la STAHL sunt potrivite pentru toate tipurile de textile, de la perdele la tesaturi, lenjerii de pat si imbracaminte, pana la rufe care prezinta un grad mare de murdarie.

Cu toate acestea, centrifugele STAHL nu sunt eficiente numai pentru indepartarea apei din materiale textile, ci si pentru toate celelalte tipuri de tesaturi si alte materiale.

Gama de masini centrifugat rufe de la STAHL sunt frecvent utilizate in industria metalurgica, industria cauciucului si a materialelor plastice, dar si in laboratoare, in industria alimentara si in companii producatoare de tehnologie medicala sau in agricultura.

Contactati-ne pentru mai multe informatii. Veti primi o specificatie de baza informativa pentru gama de masini centrifugat rufe STAHL sunt simple de operat si care includ caracteristici de economisire a energiei, dar si pentru service. Draftul pe care le veti primi va contine brosuri, date tehnice si exemple, precum si conditiile de cumparare a masinilor de uscare prin centrifugare comerciale STAHL.

Brand

STAHL Germania

Tehnologie comercială de spălat rufe de la mașini de spălat și uscătoare la mașinile de călcat rotative și pliabile: - STAHL produce de peste 100 de ani echipamente cu un know-how excelent și o rata de producțivitate ridicată. STAHL știe ce își doresc clienții săi: mașinile noastre oferă o flexibilitate extraordinară pentru a satisface nevoile unei game largi de industrii, calitate fiabilă prin tehnologie superioară, procesare robustă și performanță rentabilă. Dar STAHL nu este doar un producător: acționăm și ca partener de încredere și consultant competent. Te gândești să cumperi mașini noi de spălat rufe? Contactează-ne! Împreună vom elabora un concept și vă puteți aștepta la o ofertă care este exact adaptată nevoilor dvs!

Produse Stahl

  • Masini de spalat industriale Stahl
  • Uscatoare industriale Stahl
  • Cabine de uscare Stahl
  • Calandre profesionale Stahl
  • Masini de impachetat rufe Stahl
  • Echipamente igienizare si dezinfectie Stahl

Comercializam intreaga gama de produse Stahl, putand livra, in functie de cantitate, pret si valoare ofertata, oriunde in Romania. Cere-ne oferta de pret Stahl in sectiunea Contact.

 

Contacteaza-ne!