Mașină dezinfecție rufe SIDI Mondial OZOCAB

Cere oferta pentru acest produs

Descriere

Vezi catalog

Masini sanitare SIDI Mondial OZOCAB

Cabinetul OZOCAB nu utilizează produse chimice, ci doar „tehnologie curată. După ciclu, mașina regenerează oxigenul, fără a lăsa reziduuri. Ozocab neutralizează chiar și cele mai persistente mirosuri și le îndepărtează din țesături fără nici o deteriorare.

„Tehnologia curată” a OZOCAB generează un gaz natural – ozon – în prima fază a ciclului său (aproximativ 1/3 din timpul total stabilit). În timpul rămas, această mașină distruge complet ozonul din interior, regenerând oxigenul pur, fără a lăsa reziduri.

Brand

SIDI Mondial

SIDI MONDIAL este o companie italiană fondată la începutul anilor 60, care devine cunoscută la nivel internațional pentru producția de prese profesionale. Tehnologiile extrem de inovatoare au concurat să dezvolte o gamă largă de prese „autosuficiente” cu cazan încorporat, capabile să răspundă cerințelor marilor spălătorii industriale, dar și ale întreprinderilor mici, favorizând astfel introducerea capilară a companiei pe toate piețele mondiale. Managementul expert al sinergiilor, împreună cu o lucrare constantă de cercetare și dezvoltare pentru noile tehnologii aplicate finisajelor, au promovat constant brandul SIDI în general și au determinat compania să-și îmbogățească gama de produse.

Produse si piese de schimb Sidi Mondial

  • Mese de călcat SIDI Mondial Masini de finisat de cămăși și haine SIDI Mondial
  • Fiare de calcat si accesorii SIDI Mondial
  • Prese SIDI Mondial
  • Generatoare de abur SIDI Mondial
  • Echipamente dezinfectare SIDI Mondial
  • Masini de finisat gulere si mansete SIDI Mondial

Comercializam intreaga gama de produse SIDI Mondial, putand livra, in functie de cantitate, pret si valoare ofertata, oriunde in Romania. Cere-ne oferta de pret SIDI Mondial in sectiunea Contact.

Contacteaza-ne!