Masina pliat-impachetat rufe Foltex FlexFold BT300

Cere oferta pentru acest produs

Descriere

Hrănire și pliere combinate într-o singură mașină. Această mapă cu pătură sofisticată poate fi operată de unul sau doi operatori. Rapid și precis bazându-se pe tehnologia servo. Păturile subțiri, precum și cele groase pot fi prelucrate.

BT300 standard poate fi operat de o persoană care stă în mijlocul folderului sau de 2 operatori (unul din stânga și unul din dreapta). Un set suplimentar de cleme tampon poate crește productivitatea cu până la 900 buc/h.

 

Brand

Foltex

Foltex este o companie dedicată excelenței tehnice. Bazându-se pe mulți ani de experiență în industrie, se mândresc cu producerea de calandre care sunt proiectate la standarde superioare. Echipa Foltex „in house” este foarte puternică, formată din ingineri mecanici, care acoperă proiectare mecanică (modelare 3D), ingineri electrici și software. Etosul este foarte clar. Calandrele Foltex trebuie să fie simple și fiabile. Această viziune este una care a fost construită de-a lungul multor ani și a culminat cu o companie care știe să ofere ceea ce își dorește clientul.

Contacteaza-ne!