Masina pliat-impachetat rufe Foltex FlexFold AT230

Cere oferta pentru acest produs

Descriere

Eticheta „Cel mai bun din clasă” este cu siguranță aplicabilă AT230. Calitatea înaltă a plierii este obținută prin fluxul de aer pulsat și curelele inversoare. Capabil să plieze (franceză) toate tipurile de articole uscate în tavă până la 230 cm.

Mașină aproape fără întreținere, concepută pentru a plia toate articolele uscate în pahar. Ideal pentru operațiuni mai mici care doresc să proceseze o gamă largă de articole, precum și spălătorii mari 24/7, unde timpul de întreținere este scurt.

 

Brand

Foltex

Foltex este o companie dedicată excelenței tehnice. Bazându-se pe mulți ani de experiență în industrie, se mândresc cu producerea de calandre care sunt proiectate la standarde superioare. Echipa Foltex „in house” este foarte puternică, formată din ingineri mecanici, care acoperă proiectare mecanică (modelare 3D), ingineri electrici și software. Etosul este foarte clar. Calandrele Foltex trebuie să fie simple și fiabile. Această viziune este una care a fost construită de-a lungul multor ani și a culminat cu o companie care știe să ofere ceea ce își dorește clientul.

Contacteaza-ne!