Masina pliat-impachetat halate baie Foltex EasyFold

Cere oferta pentru acest produs

Descriere

Această mașină este răspunsul dacă doriți să îmbunătățiți calitatea plierii și să vă dublați capacitatea de pliere a halatelor de baie. Cât de simplu poate fi să economisești costurile cu forța de muncă. Halat de baie patentat EasyFold este primul mapă pentru halate de baie de pe piață care este capabil să plieze diverse
halate de baie indiferent de dimensiuni, grosime sau greutate. Halatul de baie EasyFold nu numai că mărește producția, ci și îmbunătățește calitatea și consistența plierii. Designul ergonomic al unității și ușurința în utilizare fac halatul de baie pliabil mai simplu decât oricând. Halatul de baie EasyFold are o amprentă foarte mică de doar 1,7 m².

 

Brand

Foltex

Foltex este o companie dedicată excelenței tehnice. Bazându-se pe mulți ani de experiență în industrie, se mândresc cu producerea de calandre care sunt proiectate la standarde superioare. Echipa Foltex „in house” este foarte puternică, formată din ingineri mecanici, care acoperă proiectare mecanică (modelare 3D), ingineri electrici și software. Etosul este foarte clar. Calandrele Foltex trebuie să fie simple și fiabile. Această viziune este una care a fost construită de-a lungul multor ani și a culminat cu o companie care știe să ofere ceea ce își dorește clientul.

Contacteaza-ne!