Masina de spalat industriala cu extractor si alimentare frontala dubla LuniWash LW150DS

Cere oferta pentru acest produs

Descriere

CAPACITATE
Kg. 150 per încărcare de rufe uscate.

RAPORT
1:10 (1 Kg. de spălare la 10 litri de volum al tamburului)

STRUCTURA
Cadru solid din secțiune de oțel de grosime mare, sablat și vopsit cu vopsea epoxidice de care sunt fixate, pe înălțime, patru suspensii cu arcuri de dimensiuni mari dimensionate corespunzător, ținând blocul batant (rezervor de spălare și tambur) împreună cu capetele și ușile aferente, încărcare. si partea de descarcare, COMPLET DIN OTEL INOX AISI 304.

TOBĂ
Dimensiuni: ∅mm. 1500, adâncime mm. 870
Construcție integrală din oțel inoxidabil AISI 304. Despărțitor frontal în două compartimente pentru o mai bună distribuție a încărcăturii de spălat. Fiecare compartiment este echipat cu două uși, una pentru încărcare și alta pentru descărcare, cu dispozitiv de siguranță.
Benzi exterioare din placa de grosime mare cu alezaj foarte dens, dotate cu bucle de ridicare-bataie, cu inele de armare.
Planuri interioare placă profilată și întărită corespunzător, PARȚIAL PLICITATE pentru o clătire mai bună.

SET AUTOMAT AL TAMBURULUI
Tamburul, cu ușa exterioară închisă, prin apăsarea unui buton special, trece automat în poziția potrivită pentru a încărca și descărca lenjeria.

MOTORIZARE
Un singur motor (Putere 29 Kw) alimentat de un invertor.
Posibilitatea de a alege viteza tamburului atât în ​​timpul spălării, cât și în timpul ciclului de extracție. Viteza maximă 620 rpm ( FACTOR G = 327)

TRANSMISIE
Cureaua trapezoidală elastică de înaltă eficiență.
Nu există guvernatori cu toate angrenajele sau în lanț.

FRÂNĂ
Frână cu tambur cu saboți, acționată cu cilindru pneumatic cu bloc de siguranță în caz de întrerupere a curentului sau a aerului comprimat.

MATERIAL
Fiecare piesă în contact cu apa este complet inoxidabilă 18/8 AISI 304.

DETERGENȚI
Recipient la îndemână pentru detergenți, cu două cutii de tragere pentru detergenți praf din oțel inoxidabil AISI 316 și trei cutii de turnare din PVC pentru aditivi lichizi.
Prima cutie din oțel inoxidabil este prevăzută cu un buton care permite funcționarea sa manuală în fiecare moment.
Introducerea temporizată a aditivilor, presetare hidraulică și electrică cu 8 relee de interfață, pentru conectarea la o CUTIE DE DISTRIBUȚIE DE DOZARE DETERGENȚI. Pot fi conectate până la opt produse diferite, produse în serie.

NIVELUL APEI
Dispozitiv de plutire din oțel inoxidabil pentru reglarea a trei niveluri diferite de apă, cu control vizual prin intermediul unui hublo dreptunghiular pe ambele părți frontale ale mașinii. Fiecare nivel este independent și poate fi ridicat sau coborât de către client, după bunul plac.

DRENAJ
Cu supapă pneumatică ∅ 140 (se poate asigura un drenaj suplimentar pentru eliberarea apei).

CURSUL AERULUI
O conductă specială conectează aerul liber direct cu mașina. Nu există flux de aer între cele două încăperi.

AUTOMATISME

MICROPROCESOR SCHNEIDER ELECTRIC (TELEMECANIQUE)

Ecran tactil color cu tastatură de 5,7” SCHNEIDER ELECTRIC

Caracteristici

Capacitate memorie: 35 PROGRAME .

Posibilitatea de a citi și, dacă este necesar, de a corecta programele deja introduse.

Afișarea derulării ciclului de spălare cu indicarea fazei în desfășurare (înmuiere, prespălare, spălare sau clătire) și a operațiunii în curs (introducerea apei, introducerea produselor, timpul de funcționare etc.)

Afisare non-stop a temperaturii prezente in rezervor si a timpului trecut de la inceperea ciclului.

Afisare data si ora.

Posibilitatea de a opri un ciclu de spălare (cu posibilă deschidere a ușii exterioare) pentru a începe din nou din același punct, sau, apăsând două taste speciale, pentru a avansa sau a reveni la o operațiune deja desfășurată (tastele înainte și înapoi pot fi blocat introducerea unui cod).

Posibilitatea de a opera manual pe ciclu automat.

Posibilitatea de a pune un HOWLER ( clopoțel ) în program sau la sfârșitul acestuia.

Se amestecă apă caldă și rece la temperatura dorită (fără ajutorul aburului sau uleiului diatermic).

Temperatura independentă în fiecare fază a ciclului.

Răcirea ( RĂCIRE ​​GRADUALĂ A TEMPERATURII SPĂLĂRII ) necesară pentru spălarea fibrelor sintetice care s-ar strica de o schimbare bruscă a temperaturii. Răcirea temperaturii de spălare trebuie, de regulă, să aibă loc, la 3-4°C/minut.

Creșterea treptată a temperaturii de spălare (se folosește pentru produse speciale, în general în ciclurile de vopsire).

Brand

LuniWash

Contacteaza-ne!