Masina alimentat calandre Foltex FlexFeed LP1-300-400

Cere oferta pentru acest produs

Descriere

Alimentator versatil, inclusiv cleme de împrăștiere pentru toate tipurile de lucrări de plată mici și mari, oferind cea mai bună flexibilitate și calitate. FlexFeed LP1 este un alimentator plat care oferă flexibilitate, fiabilitate și simplitate într-un singur pachet compact. FlexFold LP1 poate procesa articole mici și mari în modul cu o singură bandă și cu mai multe benzi și este disponibil în diferite lățimi de lucru cu una sau două stații de alimentare (LP1 și LP2).

Sunt posibile patru moduri de alimentare pentru a optimiza viteza și calitatea:

  • Un operator de hrănire în centrul alimentatorului; un operator plasează un colț al lenjeriei în ambele cleme de împrăștiere. Clemele de împrăștiere împrăștie lenjeria și apoi se întorc la operator.
  • Un operator de hrănire pe fiecare parte; clemele de împrăștiere alternează între operatori în timp ce aceștia pregătesc piesa următoare.
  • Un operator de pregătire în centru și doi operatori de alimentare poziționați la jumătatea distanței dintre centru și laterale; cu articolele răspândite pentru o cules ușoară, fiecare operator de hrănire plasează un colț al lenjeriei în clema de împrăștiere respectivă. Pregătirea și distanța mai scurtă parcursă de cleme oferă cea mai mare rată de producție.
  • Mai mulți operatori aliniați în fața unității; fiecare operator alimentează marginea anterioară a lenjeriei mici, cum ar fi șervețele și fețele de pernă, direct pe masa de aspirare. În acest mod, ambele cleme de împrăștiere sunt îndepărtate de operatori.

LP1 este alimentatorul ideal pentru liniile de călcat care prelucrează o gamă întreagă de lenjerie, fie în loturi mici, fie mari.

Brand

Foltex

Foltex este o companie dedicată excelenței tehnice. Bazându-se pe mulți ani de experiență în industrie, se mândresc cu producerea de calandre care sunt proiectate la standarde superioare. Echipa Foltex „in house” este foarte puternică, formată din ingineri mecanici, care acoperă proiectare mecanică (modelare 3D), ingineri electrici și software. Etosul este foarte clar. Calandrele Foltex trebuie să fie simple și fiabile. Această viziune este una care a fost construită de-a lungul multor ani și a culminat cu o companie care știe să ofere ceea ce își dorește clientul.

Contacteaza-ne!