Masina alimentat calandre Foltex FlexFeed LP2-300-400

Cere oferta pentru acest produs

Descriere

Alimentator versatil cu 2 stații tampon care oferă o productivitate ridicată cu o calitate superioară a hrănirii. Alimentare fie prin stațiile tampon, fie direct în clemele de împrăștiere. Alimentarea cu bucăți mici este posibilă și prin ridicarea automată a stațiilor tampon. FlexFeed LP2 este un alimentator plat care oferă flexibilitate, fiabilitate și simplitate într-un singur pachet compact.

FlexFold LP2 poate procesa articole mici și mari în modul cu o singură bandă și cu mai multe benzi și este disponibil în diferite lățimi de lucru (3000, 3300, 3500 sau 4000 mm). Sunt posibile patru moduri de alimentare pentru a optimiza viteza și calitatea:

  • Doi operatori care introduc clemele tampon.
  • Un operator în centrul alimentatorului; un operator plasează un colț al lenjeriei în ambele cleme de împrăștiere. Clemele de împrăștiere împrăștie lenjeria și apoi se întorc la operator.
  • Un operator de hrănire pe fiecare parte; clemele de împrăștiere alternează între operatori în timp ce aceștia pregătesc piesa următoare.
  • Mai mulți operatori aliniați în fața unității; fiecare operator alimentează marginea anterioară a lenjeriei mici, cum ar fi șervețele și fețele de pernă, direct pe masa de aspirare. În acest mod, ambele cleme de împrăștiere sunt îndepărtate de operatori.

Brand

Foltex

Foltex este o companie dedicată excelenței tehnice. Bazându-se pe mulți ani de experiență în industrie, se mândresc cu producerea de calandre care sunt proiectate la standarde superioare. Echipa Foltex „in house” este foarte puternică, formată din ingineri mecanici, care acoperă proiectare mecanică (modelare 3D), ingineri electrici și software. Etosul este foarte clar. Calandrele Foltex trebuie să fie simple și fiabile. Această viziune este una care a fost construită de-a lungul multor ani și a culminat cu o companie care știe să ofere ceea ce își dorește clientul.

Contacteaza-ne!