Masa de calcat cu vacuum si aburi SIDI Mondial VB-903

Cere oferta pentru acest produs

Descriere

Vezi catalog

Mese de calcat cu vacuum si aburi SIDI Mondial VB-903 

Gama de mese de călcat VB-903 a fost apreciată și recunoscută drept „istoric” în gama Sidi de mulți ani. Recent a fost complet re-proiectată pentru a satisface cele mai moderne nevoi de călcat. Această gamă de mese se remarcă pentru aburul generos și bine distribuit de pe placă, care combinat cu vidul său puternic îi face extrem de versatili și un echipament performant. 

VB-903 – cu dimensiunea placii 1200x380mm – capăt mic 250mm, disponibil cu următoarea capacitate a cazanului: 5lt (6 kW), 9lt (6 sau 8 sau 10 sau 12 kW), 20 lt (10 sau 12 kW).

Brand

SIDI Mondial

SIDI MONDIAL este o companie italiană fondată la începutul anilor 60, care devine cunoscută la nivel internațional pentru producția de prese profesionale. Tehnologiile extrem de inovatoare au concurat să dezvolte o gamă largă de prese „autosuficiente” cu cazan încorporat, capabile să răspundă cerințelor marilor spălătorii industriale, dar și ale întreprinderilor mici, favorizând astfel introducerea capilară a companiei pe toate piețele mondiale. Managementul expert al sinergiilor, împreună cu o lucrare constantă de cercetare și dezvoltare pentru noile tehnologii aplicate finisajelor, au promovat constant brandul SIDI în general și au determinat compania să-și îmbogățească gama de produse.

Produse si piese de schimb Sidi Mondial

  • Mese de călcat SIDI Mondial Masini de finisat de cămăși și haine SIDI Mondial
  • Fiare de calcat si accesorii SIDI Mondial
  • Prese SIDI Mondial
  • Generatoare de abur SIDI Mondial
  • Echipamente dezinfectare SIDI Mondial
  • Masini de finisat gulere si mansete SIDI Mondial

Comercializam intreaga gama de produse SIDI Mondial, putand livra, in functie de cantitate, pret si valoare ofertata, oriunde in Romania. Cere-ne oferta de pret SIDI Mondial in sectiunea Contact.

Contacteaza-ne!