Masa de calcat cu vacuum si suflare SIDI Mondial TA 792

Cere oferta pentru acest produs

Descriere

Vezi catalog

Mese de calcat cu vacuum si suflare SIDI Mondial TA 792

Modelul TA 792 este o masă de călcat utilă, solidă, simplă, încălzită electric, care combină calitatea cu fiabilitatea și prețul competitiv. Gata pentru conectarea la instalația centrală de abur (dacă este furnizată cu ansamblu de fier cu abur – GFV).

La cerere, aceasta poate fi furnizată cu braț pivotant, fie cu formă de călcat pentru mâneci, cu pistol cu ​​abur sau aer rece, pistol de pulverizare a apei, grup de iluminare cu sau fără pal și suport pentru fier.

Brand

SIDI Mondial

SIDI MONDIAL este o companie italiană fondată la începutul anilor 60, care devine cunoscută la nivel internațional pentru producția de prese profesionale. Tehnologiile extrem de inovatoare au concurat să dezvolte o gamă largă de prese „autosuficiente” cu cazan încorporat, capabile să răspundă cerințelor marilor spălătorii industriale, dar și ale întreprinderilor mici, favorizând astfel introducerea capilară a companiei pe toate piețele mondiale. Managementul expert al sinergiilor, împreună cu o lucrare constantă de cercetare și dezvoltare pentru noile tehnologii aplicate finisajelor, au promovat constant brandul SIDI în general și au determinat compania să-și îmbogățească gama de produse.

Produse si piese de schimb Sidi Mondial

  • Mese de călcat SIDI Mondial Masini de finisat de cămăși și haine SIDI Mondial
  • Fiare de calcat si accesorii SIDI Mondial
  • Prese SIDI Mondial
  • Generatoare de abur SIDI Mondial
  • Echipamente dezinfectare SIDI Mondial
  • Masini de finisat gulere si mansete SIDI Mondial

Comercializam intreaga gama de produse SIDI Mondial, putand livra, in functie de cantitate, pret si valoare ofertata, oriunde in Romania. Cere-ne oferta de pret SIDI Mondial in sectiunea Contact.

Contacteaza-ne!