Masa de calcat cu aburi vacuum si suflare SIDI Mondial S-931/A

Cere oferta pentru acest produs

Descriere

Vezi catalog

Mese de calcat cu aburi vacuum si suflare SIDI Mondial S-931/A 

Mesele de călcat S-931 sunt concepute pentru a permite o producție ridicată și performanță.

Fiecare tip de masă S-931 dispune de o unitate puternică încorporată de vid / de trecere cu TRE FASE. Caracteristicile prietenoase cu operatorii, cum ar fi suspensia de fier, ajută la reducerea efortului și la accelerarea producției. 

S-931 / A – Masă de călcat cu vid – disponibilă cu una dintre următoarele tipuri de plăci: Standard, Maxi, Bottle-Geck (BN).

Brand

SIDI Mondial

SIDI MONDIAL este o companie italiană fondată la începutul anilor 60, care devine cunoscută la nivel internațional pentru producția de prese profesionale. Tehnologiile extrem de inovatoare au concurat să dezvolte o gamă largă de prese „autosuficiente” cu cazan încorporat, capabile să răspundă cerințelor marilor spălătorii industriale, dar și ale întreprinderilor mici, favorizând astfel introducerea capilară a companiei pe toate piețele mondiale. Managementul expert al sinergiilor, împreună cu o lucrare constantă de cercetare și dezvoltare pentru noile tehnologii aplicate finisajelor, au promovat constant brandul SIDI în general și au determinat compania să-și îmbogățească gama de produse.

Produse si piese de schimb Sidi Mondial

  • Mese de călcat SIDI Mondial Masini de finisat de cămăși și haine SIDI Mondial
  • Fiare de calcat si accesorii SIDI Mondial
  • Prese SIDI Mondial
  • Generatoare de abur SIDI Mondial
  • Echipamente dezinfectare SIDI Mondial
  • Masini de finisat gulere si mansete SIDI Mondial

Comercializam intreaga gama de produse SIDI Mondial, putand livra, in functie de cantitate, pret si valoare ofertata, oriunde in Romania. Cere-ne oferta de pret SIDI Mondial in sectiunea Contact.

Contacteaza-ne!