DNB-ROMFP finisare pentru pantaloni Danube

Cere oferta pentru acest produs

Descriere


Cabina de finisare – calcare cu abur

Simplu și ușor de operat. Nu este necesar să fii expert în finisarea articolelor de îmbrăcăminte. Dimensiunile compacte permit instalarea și funcționarea chiar și în spații mici.

Viteza mare a ciclului de finisare și timpii zero de lucru în timpul funcționării, produc o performanță ridicată de ieșire, cu o economie semnificativă de energie. Ciclul de finisare se realizează fără cea mai mică pierdere de abur, asigurând un mediu de lucru îmbunătățit.

CF este livrat în mod standard cu un dispozitiv de finisare a pantalonilor și un finisher de formă pentru jachete, haine, rochii etc.

Datorită unui sistem foarte simplu de montare, dulapul poate fi transformat și echipat cu două dispozitive de finisare a pantalonilor sau două finisoare de formă. Acest lucru va depinde de nevoile operatorului, iar modificările pot fi efectuate fără asistență tehnică. Ciclul de lucru este automat și poate fi ajustat cu trei cronometre.

Mașina este disponibilă în versiunea cu autocontrol (CF-C), cu boiler electric și automat pentru abur sau pentru alimentarea cu abur central (CF). Se livrează împreună cu toate accesoriile necesare pentru finisarea pantalonilor și a jachetelor și straturilor, după cum se arată. Acesta vine cu un nou sistem de control ușor de folosit. Capabil să ruleze până la nouă programe complet automate.

Brand

DANUBE Franta

De 72 de ani, Danube dezvoltă, proiectează și aduce soluții pentru optimizare pentru toate felurile de operațiuni de spălare. Experienta, incredere si fiabilitate sunt cuvintele cheie ce sunt sustinute si prin GARANTIA DE PANA LA 3 ANI OEFRITA DE PRODUCATOR. DANUBE produce echipamente industriale de spălat rufe din 1947. Fiind parte a grupului de afaceri internațional ONNERA GROUP, își comercializează produsele în întreaga lume, proiectează și creează soluții pentru optimizarea tuturor operațiunilor de spălare. Inovațiadesignul și eficiența sunt cheile succesului nostru!
  • SIGURANȚĂ - Soluțiile inovatoare și durabile asigură calitatea și eficiența produselor noastre. Ca organizație internațională, am dobândit o competență la nivel mondial în procesele de spălare.
  • FIABILITATE - Ne angajăm să fim un partener proactiv și atent la fiecare etapă a procesului de spălare. Consultați portofoliul de clienți.
  • SUPORT TEHNIC - Echipa noastră tehnică calificată oferă un suport profesionist pe linie sau pe site. În plus, suntem o organizație înregistrată în domeniul tehnic și de vânzări
  • SOLUȚII COMPLETE - Vă sfătuim cu privire la soluția cea mai potrivită pentru nevoile dvs. atunci când instalați o spălătorie în alegerea designului, specificațiilor, consultanței tehnice și optimizării instalării.

Comercializam intreaga gama de produse Danube, putand livra, in functie de cantitate, pret si valoare ofertata, oriunde in Romania. Cere-ne oferta de pret Danube in sectiunea Contact.

Contacteaza-ne!