Cabina de scos pete SIDI Mondial EKO 2

Cere oferta pentru acest produs

Descriere

Vezi catalog

Cabina de scos pete SIDI Mondial EKO 2

Această cabină este soluția ideală pentru a îmbunătăți calitatea curățării uscate. Unitatea compactă și funcțională (100×85 cm) oferă un spațiu redus atât facilități de pre-spot, cât și post-spot.

EKO este construit din oțel inoxidabil de înaltă calitate și îndeplinește cerințele moderne pentru protecția mediului, datorită ventilatorului de aspirație puternic încorporat și setului de filtrare ecologică a carbonului activ.

EKO 2 – Masă de scos pete PRE-spotting.

Brand

SIDI Mondial

SIDI MONDIAL este o companie italiană fondată la începutul anilor 60, care devine cunoscută la nivel internațional pentru producția de prese profesionale. Tehnologiile extrem de inovatoare au concurat să dezvolte o gamă largă de prese „autosuficiente” cu cazan încorporat, capabile să răspundă cerințelor marilor spălătorii industriale, dar și ale întreprinderilor mici, favorizând astfel introducerea capilară a companiei pe toate piețele mondiale. Managementul expert al sinergiilor, împreună cu o lucrare constantă de cercetare și dezvoltare pentru noile tehnologii aplicate finisajelor, au promovat constant brandul SIDI în general și au determinat compania să-și îmbogățească gama de produse.

Produse si piese de schimb Sidi Mondial

  • Mese de călcat SIDI Mondial Masini de finisat de cămăși și haine SIDI Mondial
  • Fiare de calcat si accesorii SIDI Mondial
  • Prese SIDI Mondial
  • Generatoare de abur SIDI Mondial
  • Echipamente dezinfectare SIDI Mondial
  • Masini de finisat gulere si mansete SIDI Mondial

Comercializam intreaga gama de produse SIDI Mondial, putand livra, in functie de cantitate, pret si valoare ofertata, oriunde in Romania. Cere-ne oferta de pret SIDI Mondial in sectiunea Contact.

Contacteaza-ne!