STH-ROKOMBIFOLD maşină industrială de pliat rufe

Cere oferta pentru acest produs

Descriere


STAHL recomanda masina industriala de pliat KOMBIFOLD pentru domeniile de activitate care au nevoie de o solutie eficienta pentru impaturirea unei cantitati foarte mari de lenjerii, avand capacitatea de a procesa pana la 1.800 de articole pe ora.

Masina industriala de pliat KOMBIFOLD de la STAHL pentru plierea simpla si eficienta a prosoapelor si a lenjeriei uscate

Masina de pliere KOMBIFOLD este cea mai potrivita solutie pentru spalatori profesionale, hoteluri, spitale, centre de wellness, etc. Intestitia intr-o masina industriala de pliat KOMBIFOLD este potrivita daca vreti sa eliminati timpul foarte mare necesar personalului pentru plierea unor cantitati mari de lenjerii. Economisiti astfel timp, personal, efort si bani utilizand aceasta masina de pliere usor de operat, sigura si modernă KOMBIFOLD.

Masina industriala de pliat KOMBIFOLD de la STAHL – solutia ideala pentru cresterea profitului

Operatie simpla, rapida, sigura si eficienta, cu masina de pliat pentru prosoape si rufe uscate KOMBIFOLD

Masina industriala de pliat KOMBIFOLD poate procesa pana la 1.800 de articole pe ora si este adecvata pentru numeroase tipuri de rufe. In afara de prosoape, de exemplu, masina de pliat poate fi utilizata pentru a prelucra sorturi, salopete, tricouri, cearceafuri, paturi sau lenjerii.

Tu determinai cum ar trebui sa arate plierea. Unitatea de control FREEpro programabila va permite sa creati propriile programe de pliere personalizate. Apoi, le puteti selecta pur si simplu sau schimba in orice moment.

In cazul in care produsele textile nu sunt introduse corect, masina de pliere respinge rufele, iar in caz de eroare a operatorului masina se opreste imediat, astfel incat masina industriala de pliat KOMBIFOLD va fi intotdeauna sigura si usor de manevrat.

Masina de pliat KOMBIFOLD este echipata cu o centura centrala de evacuare, montata in mod standard, adiacenta partii drepte a masinii, pe unde sunt returnate stivele operatorului. In functie de cerintele dumneavoastra, aceasta centura poate fi de asemenea pozitionata pe partea stanga. Stivele de rufe finisate pot fi de asemenea transportate in partea din spate a masinii. Aceste ajustari pot fi facute si retrospectiv, oferindu-va o flexibilitate maxima.

Brand

STAHL Germania

Tehnologie comercială de spălat rufe de la mașini de spălat și uscătoare la mașinile de călcat rotative și pliabile: - STAHL produce de peste 100 de ani echipamente cu un know-how excelent și o rata de producțivitate ridicată. STAHL știe ce își doresc clienții săi: mașinile noastre oferă o flexibilitate extraordinară pentru a satisface nevoile unei game largi de industrii, calitate fiabilă prin tehnologie superioară, procesare robustă și performanță rentabilă. Dar STAHL nu este doar un producător: acționăm și ca partener de încredere și consultant competent. Te gândești să cumperi mașini noi de spălat rufe? Contactează-ne! Împreună vom elabora un concept și vă puteți aștepta la o ofertă care este exact adaptată nevoilor dvs!

Produse Stahl

  • Masini de spalat industriale Stahl
  • Uscatoare industriale Stahl
  • Cabine de uscare Stahl
  • Calandre profesionale Stahl
  • Masini de impachetat rufe Stahl
  • Echipamente igienizare si dezinfectie Stahl

Comercializam intreaga gama de produse Stahl, putand livra, in functie de cantitate, pret si valoare ofertata, oriunde in Romania. Cere-ne oferta de pret Stahl in sectiunea Contact.

 

Contacteaza-ne!